0726.780.870

Cum platesc

Clientii nostrii beneficiaza de urmatoarele modalitati de plata

Plata in numerar, plata ramburs la livrare, plata prin ordin de plata, plata in rate.

Plata in numerar

Plata in numerar, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din showroom. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice.

Plata ramburs la livrare

In cazul livrarii produselor prin curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata in numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

Plata prin ordin de plata

Plata se face pe baza documentulului justificativ, factura proforma emisa de Diablos Computer. Valoarea facturii este cea din momentul confirmarii telefonice. Pentru a beneficia de cuponul de reducere este necesara comanda pe site cu mentiunea ridicare de la sediu.

De asemenea, este necesar ca tranzactia sa fie confirmata de banca pentru a fi livrata comanda dvs. in cel mai scurt timp. Click aici pentru procedura completa de livrare.

 
Date pentru completarea ordinului de plata
 
Nume firma: DIABLOS COMPUTER SRL
Cod unic inregistrare: RO15267350
Cont lei: IBAN RO10RNCB0075035227910001
Banca: BCR SECTOR 4
Adresa: Str. Raul Mara, Nr. 1A, Sector 4
Localitate: Bucuresti
 
Plata in rate, prin Card Avantaj

Magazinul nostru va pune la dispozitie cel mai simplu si comod sistem de credit existent pe piata.
Folosind Card Avantaj beneficiezi de 5 rate fara dobanda! Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea “CardAvantaj” din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 1-5 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei lansate de curand in Romania. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.